Mazais Wattlebird

Rietumu Wattlebird ir medus mīļotājs, pasiju putns Meliphagidae ģimenē. Agrāk tas bija salikts ar Mazo Vatļputnu, kuram tas ļoti līdzinās. Tas attiecas tikai uz Austrālijas dienvidrietumu rietumu daļu.





Mazā Wattlebird attēls ir licencēts saskaņā ar a GFDL
Sākotnējais avots : JJ Harrison (http://www.noodlesnacks.com/)Permission(Atkārtoti izmantojot šo failu) Es, šī darba autortiesību īpašnieks, ar šo publicēju to ar šādām licencēm: Tiek piešķirta atļauja kopēt, izplatīt un / vai modificēt šo failu dokuments saskaņā ar GNU bezmaksas dokumentācijas licences 1.2 versijas noteikumiem, kā publicējis Brīvās programmatūras fonds; bez mainīgām sadaļām, bez priekšējā vāka tekstiem un bez aizmugurējā vāka tekstiem. Licences kopija ir iekļauta tikai sadaļā GNU Free Documentation License.1.2 tikaiwww.gnu.org/licenses/old-licenses/fdl-1.2.htmlGFDL 1.2GNU Free Documentation License 1.2truetrue Šis fails ir licencēts saskaņā ar Creative Commons attiecinājumu -Share Alike 3.0 Unported licence. Jūs esat brīvs: koplietot - kopēt, izplatīt un pārsūtīt darbu
Autors : JJ Harrison (http://www.noodlesnacks.com/)Permission(Atkārtoti izmantojot šo failu) Es, šī darba autortiesību īpašnieks, ar šo publicēju to ar šādām licencēm: Tiek piešķirta atļauja kopēt, izplatīt un / vai modificēt šo failu dokuments saskaņā ar GNU bezmaksas dokumentācijas licences 1.2 versijas noteikumiem, kā publicējis Brīvās programmatūras fonds; bez mainīgām sadaļām, bez priekšējā vāka tekstiem un bez aizmugurējā vāka tekstiem. Licences kopija ir iekļauta tikai sadaļā GNU Free Documentation License.1.2 tikaiwww.gnu.org/licenses/old-licenses/fdl-1.2.htmlGFDL 1.2GNU Free Documentation License 1.2truetrue Šis fails ir licencēts saskaņā ar Creative Commons attiecinājumu -Share Alike 3.0 Unported licence. Jūs esat brīvs: koplietot - kopēt, izplatīt un pārsūtīt darbu
Atļauja : GNU bezmaksas dokumentācijas licence

Mazais Wattlebird ir klasificēts kā vismazāk satraucošais. Neattiecas uz riska kategoriju. Šajā kategorijā ietilpst plaši izplatīti un bagātīgi taksoni.

mazais Wattlebird, kuram tas ļoti līdzinās. Tas attiecas tikai uz Austrālijas dienvidrietumu rietumu daļu. Īpašuma vērtība dbpedia-pūce: abstrakts * Le Méliphage mineur (Anthochaera lunulata) est une espèce de passereau méliphage trouvé en Australie-Occidentale. * Rietumu wattlebird (Anthochaera lunulata) ir medusmētra, pasiju putns Meliphagidae ģimenē. Vairāk

Mazais vatputns ir vidēja un liela medusmīlis, bet mazākais vatputns. Izskats ir līdzīgs dzeltenajam un sarkanajam strazdam. Mazajam Wattlebird trūkst to kaujas, kas raksturo vatputnus. Nepilngadīgie ir blāvāki ar mazāk svītrainām un acu krāsa ir brūnāka. Izplatība un dzīvotne - mazais ratiņputns ir sastopams Banksia / Eucalypt meža zemēs, virsājos, tējas koku krūmājos, smilšu klajumos, lantānas biezokņos, savvaļas tabakā, parkos un dārzos. Vairāk



izņēmums ir Mazais Wattlebird, kuram trūkst vaļu. Dažiem citiem putniem ir arī kaujas, lai gan tie nav pazīstami ar terminu 'wattlebird'. Piemēri ietver tītaru; daži grifi; un vairākas sugu sugas. Visa Jaunzēlandes Callaeidae ģimene, kas ietver Tieke (pazīstams arī kā seglu mugura), Kokako un izmirušo Huia, ir pazīstami arī kā wattlebirds, bet nav saistīti ar šo ģints. Vairāk

Mazajam Wattlebird trūkst šīs īpašības, un vismaz vienā avotā tiek izmantots nosaukums “Banksia Honeyeater”. Šis alternatīvais mazā ratu putna nosaukums attiecas uz galveno barošanās biotopu. Tas var izskaidrot, kāpēc vietējais krūmājs parasti ir Sarkanā Wattlebird rezervāts, kaut arī Mazais Wattlebird var atrast tuvējās ielās. Tās 'čīkstošais' zvans ir kontrastējošs ar sarkanā Wattlebird rupjo 'Ulladulla'. Vairāk

Šajā reģionā izplatītais mazais strazds ir redzams un dzirdams piekrastēs, citos piekrastes kokos un mežos. Vairāk

Mazais Wattlebird nav tik bieži sastopams Penrithā, atšķirībā no tā, ka tas ir lielāks brālēns, visuresošais Red Wattlebird. Mazais Wattlebird ir melns ar baltiem plankumiem un apmēram Starling lielumā, bet ar medusmāsas garo knābi. Parasti redzams uz dekoratīviem dārza un vietējiem ziedošiem krūmiem. Izmērs: 26-31 cm Ligzdošanas ekoloģija: jūnijs-decembris nesakoptā zaru kausā. Austrālijas izplatība: Atrasts austrumu krastā no apkārtnes Fraser Is. Vairāk

Varavīksnene ir sarkanbrūna (mazajā Wattlebird parasti pelēka); apspalvojuma pelēko un brūno krāsu atšķirības, kā arī svītru, plankumu un spanglingu apjoms; ļoti daudz plašāki, uzkrītošāki balti padomi līdz astei; rēķins garāks un slaidāks. Laukā rietumu strazds parādīsies daudz drosmīgāk, ar uzkrītošiem baltiem galiem astē, primārajos elementos saglabājas niecīgs plankums, bet spārnu galos - mazāk balts. Aizveries pie rokas, redzams, ka acs ir sarkana. Vairāk

Mazais Wattlebird ir mazākais no diviem Tasmānijas wattlebirds (270-320mm). Tas kopumā ir tumši pelēks-brūns ar svītrainām ar baltu krāsu. Svītras ir izteiktākas ap kaklu, un tās kļūst sablīvētākas sānos. Lidojuma laikā var redzēt lielu spārnu plankumu uz spārniem. Habitat Little Wattlebirds sastopams sausā eikalipta mežā, piekrastes virsājos un pilsētu parkos un dārzos. Vairāk

Mazais vatputns (Anthochaera chrysoptera) ir vidēja un liela medusmīlis, bet ir mazākais no vatputniem. Pārsvarā tas ir tumši pelēks-brūns, uz katras spalvas ir vāji balti vārpstas. Vairāk

Mazie ratiņi ir sastopami Austrālijas dienvidaustrumos un dienvidrietumos un Tasmānijā. Vaisla: ja apstākļi ir piemēroti, gadā var audzēt pat trīs perējumus. Mātīte Mazais ratiņputns parasti būvē ligzdu, kas ir liela zaru un zāles kauss, izklāts ar mīkstiem materiāliem, piemēram, spalvām un vilnu. Vairāk

Mazais Vatļputns (Anthochaera chrysoptera) ir medus cienītājs. Tas ir gaļas putns Meliphagidae ģimenē. Tas atrodas Austrālijas piekrastes un piekrastes dienvidaustrumos. Iepriekš tas bija salikts ar Rietumu Wattlebird, kas ir paredzēts tikai Austrālijas rietumiem. Vairāk

Mazais vatputns ir vidēja vai liela medusmīlis, kas aug no 26 cm līdz 30 cm, bet tas ir mazākais no vatputniem. Ķermeņa augšdaļā tas galvenokārt ir tumši pelēks-brūns, un uz katras spalvas ir vāji baltas vārpstas. Apakšā tā ķermenis ir pelēks, bet stipri svītrains ar baltu. Apaļš kakls, svītras ir smalkākas, un tās kļūst vairāk plankumainas vēdera sānos. Vairāk

Mazais Wattlebird ir izplatīts Sidnejas daļās un daudzās citās vietās. Tas atrodas zemākajos Zilajos kalnos, bet ne Augšējos zilajos kalnos (Sarkanais Wattlebird ir sastopams Augšējos kalnos). Tas izskatās daudz kā Red Wattlebird, bet bez sarkanā ādas atloka zem acs ('wattle'), un tā ir tumšāka krāsa ar izteiktākiem baltiem plankumiem / svītrām. Vairāk

* Mazais ratiņputns uz Canna Lily Mazais ratiņputns uz Canna Lil ... * Kalnu kotedža - Sarkanā ratiņu putnu kotedža - Sarkanā ratiņputna * Māte ratiņputna barošana jaunajai Mātes ratiņputna barošanai ... Vairāk

Mazais Taurputns, Anthochaera chrysoptera, ir medus mednieks. Galerija - Atsauces - * BirdLife International (2005). Anthochaera chrysoptera. 2006. gada IUCN Apdraudēto sugu sarkanais saraksts. IUCN 2006. Iegūts 2006. gada 5. maijā. Datu bāzes ierakstā ir sniegts pamatojums, kāpēc šī suga rada vismazākās bažas. Šis raksts par paseri putnu ir nūjiņa. Vairāk

Mazo vatputnu ir viegli izvēlēties no diviem pārējiem vatputniem, kuriem zem katras auss ir pamanāmi kārpu veida izaugumi (vatas). Tas var būt grūts, izvēloties atšķirību starp mazo ratiņu un citu strazdu mazuļiem (kuriem arī trūkst vaļu), taču skatieties uz vēdera apakšējo daļu. Citu strazdu mazuļu mazuļiem šī zona ir dzeltena, savukārt Mazajā strazdā tā ir baltā krāsā ar tumši pelēku krāsu, līdzīgi kā krūškurvja apspalvojums. Vairāk